Vrijdag 12 mei (opgeven kan tot donderdag 11 mei 09.00 uur)
* Voorgerecht: Asperge-ricotta taartje
* Hoofdgerecht: Geroosterde bloemkool met lamsvlees
* Nagerecht: Aardbeien, aardbeien en nog meer aardbeien
Vrijdag 19 mei (opgeven kan tot donderdag 18 mei 09.00 uur)
* Voorgerecht: Gebakken aubergine met mozzarella en basilicum
* Hoofdgerecht: Aspergetaart met gebakken zalm
* Nagerecht: Huisgemaakt, geweldig lekker, appel honing sorbetijs
________________________________________________________
_____________________________________________________
APRIL: Aspergetijd!!!
Voorgerechten:
* Glaasje met rosbief en groene asperges
* Super gevulde aspergesoep
Hoofdgerechten:
* Vis van de dag met asperges, surimisalade en ei
* Lamskoteletjes met geroosterde groenten en salsa verde
* Gebakken kabeljauw met geitenbrie, worteltjes, peultjes en een bietensalade met noten
Nagerechten:
* Huisgemaakt ijs van de dag met fruit
* Clafoutis met blauwe bessen
* Chocolade brownies met koffie of thee
__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
Vrijdag 28 oktober is er een soep en snack avond! NOG EEN PLAATSJE VRIJHeerlijke pompoensoep uit de slowcoocker met daarna allerlei lekkere hapjes
De prijs voor dit menu is € 15,00 exclusief drankjes
_____________________________________________________________________________
Afgelopen vrijdag 16 januari stond deze heerlijke hartige OER groententaart op het menu. @ goed gelukt en erg lekker_________________________________________________________________________
_______________________________________________________
Kom op vrijdag de 13de december “OER-eten” zonder
vrees. Het 3 gangen menu ziet er als volgt uit:
Voorgerecht:
Verse mosterdsoep met krokante witlof
Hoofdgerecht:
OER boerenkool met rundvlees of een vegetarische variant met noten en
paddenstoelen
Nagerecht:
Bitterkoekjes met dronken druiven
Het rundvlees
komt natuurlijk weer van de Bilderdamse koeien van Hubert en Heidi. De slager
die het vlees verwerkt is onlangs uitgeroepen tot een van de beste slagers van
Nederland! (Ambachtelijke Slagerij Peter Snel uit Hoofddorp).
____________________________________________________________________
Menu vrijdag 1 februari
De kop is er af, aan de eerste GASTENTAFEL schoven 5
mensen aan en zij waren allemaal enthousiast.
Het menu ziet er als volgt uit:
* Voorgerecht: Thaise soep gemaakt van verse kippenbouillon
* Hoofdgerecht: biologische biefstuk uit het Groene Hart met
groenten en gebakken zoete aardappelen
* Nagerecht: Hollands kaasplakje met eigengemaakt notenbrood
_________________________________________________________________________________
De EERSTE KEER 25-01-2013 |